Holland High Tech

In aanloop naar ons Holland High Tech EVENT 2023 hebben wij met Quickworks samengewerkt aan verschillende video’s. Doel was om een aantal stories te tonen waarin in innovaties worden getoond die impact (gaan) hebben en de uitdagingen die overwonnen zijn. Onderwerpen waren de internationale samenwerking in ruimtevaart en de uitdaging voor Deeptech funding. Resultaat waren vier video’s, korte versies voor het EVENT en uitgebreidere versies voor onze website en social-kanalen.

Quickworks heeft geweldig werk geleverd bij het maken van deze best complexe video’s. Afstemmen van de boodschap in beeld en via interviews met vertegenwoordigers van TNO, Airbus, KNMI, InvestNL en Smart Photonics ging makkelijk en leverde mooie integere beelden op. Ook de soms hele praktische uitdagingen zoals het vinden van een mogelijkheid in drukke agenda’s op meerdere locaties was geen probleem. Quickworks verzorgde het script tijdens de opnames en was met crew verantwoordelijk voor de vragen, beeld en geluid. De geïnterviewden zelf waren snel in staat to the point te komen door de doordachte vragen en relaxte aanpak. Al met al zijn wij erg tevreden over onze samenwerking, de video’s hebben veel complimenten gekregen en zijn erg waardevol geweest in het toelichten van de onderwerpen Ruimtevaart en Deeptech. Ook in de toekomst werken wij opnieuw met Quickworks samen. Uitkomst was een korte versie van de video voor het EVENT en een uitgebreidere versie voor onze website en social-kanalen.

4.9 op basis van 40 reviews.

Andere reviews

Matthijs De Groot | Hollandia Services

QuickWorks heeft voor Hollandia Services reeds enkele producties verzorgd, we zijn als Hollandia Services heel tevreden over de wijze waarop QuickWorks haar werkzaamheden aanvliegt en uitvoert. De medewerkers verstaan hun vak en begrijpen welke details

Van Dooren Transport

Quickworks heeft voor ons transportbedrijf een bedrijfsfilm gemaakt. Het was superfijn samenwerken met het hele productieteam. Er is vanuit Quickworks goed nagedacht over het doel van de film, de planning, het plot, en uiteindelijke gewenste

Karen Moll van Charante | Hogeschool Leiden

Op een samenwerking met Quickworks kun je je verheugen! Ze zijn snel, communicatief vaardig en hebben een open mind. Het gaat er bij hen echt over dat de klant tevreden is. Hierdoor kom je samen

Lucas de Clercq

Wij (Alsys International) werken al jaren samen met QuickWorks. Door goed te luisteren en te begrijpen welke boodschap er over gebracht moet worden is het heel fijn samen werken. Er is geen gebrek aan technische

Stichting ActiVite

We werken graag samen met QuickWorks. Het niveau van wat ze maken ligt altijd hoog en in de praktische zaken zijn ze flexibel en professioneel.

Boudewijn Happé

Quickworks heeft een geweldige video voor ons gemaakt. Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke levering was hun professionaliteit en toewijding duidelijk merkbaar. De video was van hoge kwaliteit, met scherpe beelden en meeslepende montage.

Neem contact op

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook

Bedrijfsfilm productie
Bedrijfsfilm

Bedrijfsfilm laten maken? Zo doe je het!

Je wilt een bedrijfsfilm laten maken. Sterker nog, een professionele bedrijfsfilm waarmee je aan kunt komen bij jouw collega’s. En bij je klanten natuurlijk, om een uitstekende (eerste) indruk te maken. Hoe pak je dat aan?

Videolengte blog michael foto FCL Componens
Videomarketing

Beheers videolengte: Domineer in 1 keer elk sociaal platform!

Welkom bij de ultieme gids voor sociale media videostrategieën! In dit artikel gaan we dieper in op de cruciale rol van videolengte van TikTok, Instagram, LinkedIn, Twitter, Facebook en YouTube, en laten we je zien hoe je de perfecte videolengte kunt vinden om je publiek te betoveren en je merk te laten schitteren!