Statistiek

Iedereen kijkt video, laat het voor je werken

Het merendeel (52%) van de marketingprofessionals zegt dat video content de beste ROI (rendement op investering) geeft van alle vormen van content. Slim ingezette video marketing is daarom een zeer krachtige speler binnen jouw bedrijf. Gemiddeld kijken we per dag bijna 10 uur naar verschillende beeldschermen. En we kijken liever naar beeld dan naar tekst. Dus sprekend beeld voor je laten werken is de manier om jouw bedrijf te laten groeien. Groeien door content!

3H model

Het 3H model - HERO HUB en HELP content

Het 3H of HERO, HUB, HELP-model van Google helpt jou om content strategisch in te zetten. Veel organisaties zijn jou voorgegaan met veel succes!

Met welke content leid jij jouw klanten door het verkoopproces heen? Op welke manier zorg jij voor traffic? Met een goede content strategie laat je content voor je werken en niet andersom. En dat hoeft niet zo ingewikkeld te zijn. Want een simpele content strategie houd je langer vol en blijft lekker overzichtelijk.

Een aantal jaar geleden kwam Google met een model voor contentmakers op YouTube. Door dit model toe te passen op hun content groeiden kanalen snel. Al snel ontdekten de content creators dat het model breder toe te passen is dan alleen op YouTube. Inmiddels zetten veel organisaties het model met veel succes in.

Ontdek hoe je een effectieve bedrijfsfilm maakt!

18 pagina’s vol met tips en een stappenplan voor het maken van een bedrijfsfilm

Download Bedrijfsfilm Guide

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Activatie

Altijd de juiste video, op elk kanaal

Zonder goede video activatie kun je jouw nieuwe video net zo goed op de plank laten liggen. En dat is zonde. Goede video promotie en activatie is daarom onmisbaar om tot succes te komen. QuickWorks optimaliseert jouw video voor gebruik op on-, en offline platformen.

Wij kunnen campagnes inzetten via sociale kanalen, zoals Facebook, LinkedIn, Instagram en Youtube, en je helpen via advertenties en andere betaalde media jouw video onder de aandacht te brengen. Daarnaast is jouw eigen website natuurlijk de perfecte plaats om jouw video te embedden bijvoorbeeld via Youtube of Vimeo. Online is heel belangrijk maar vergeet vooral niet de offline mogelijkheden, zoals tijdens presentaties, verkoopgesprekken, pitches en beurzen, of in de ontvangstruimte van jouw bedrijf. 

Onze klanten

Wij werken o.a. samen met

4.9 op basis van 40 reviews.

Onze blogs

Blog posts