Studio huren

Film studio met limbo wand

Een commercial draaien? Of wil je een instructievideo of videoclip opnemen? Dan biedt onze filmstudio de oplossing. De witte limbo heeft een ultra matte finish wat zorgt voor perfect licht zonder hinderlijke hotspots. Het gehele plafond is voorzien van daglicht lampen. Naar wens kan de witte studio omgetoverd worden naar een limbo chroma key studio. Gebruik van de studio kan ook in combinatie met de inzet van onze professionele filmcrew.

Chroma key studio

In een chormakey of green screen studio wordt gebruik gemaakt van een bepaalde verlichtingstechniek en een groene achtergrond, waardoor het mogelijk is om in de montage de achtergrond te vervangen door bewegende beelden. De filmstudio is ook geschikt om als fotostudio te gebruiken. Regelmatig combineren we dan ook de product fotografie met video opnames, wel zo efficiënt.

Locatie

Centraal gelegen opname studio

De studio van QuickWorks is gevestigd op een uitstekend bereikbare en prachtige locatie in Rijnsburg vlakbij Leiden. De gerestaureerde bollenschuur bied je een ware beleving. Onze moderne film studio is gerealiseerd op de plaats waar in de jaren ’20 van de vorige eeuw de bollen opgeslagen lagen. Bollen zijn er niet meer te vinden. Wel creatieve bollebozen die jouw product, dienst of bedrijf tot bloei brengen met de prachtigste beelden. 

Het monumentale pand heeft een industriële look, waar creativiteit, inspiratie, rust en ruimte samenkomen. In dit prachtige, industriële pand kunnen wij onze creativiteit loslaten en jouw verhaal tot leven brengen. Dat gebeurt in onze edit suites, daglicht en greenscreen opname studio. Laat jouw verhaal door ons vertellen en neem contact met ons op.

Onze klanten

Wij werken o.a. samen met

4.9 op basis van 37 reviews.

Onze blogs

Blog posts

Man sits in chair with flowers smiling - Floritec bedrijfsfilm presentator - behorend bij blog de mogelijkheden van video

De mogelijkheden van video simpel uitgelegd

Wil jij een professionele video maken om jouw boodschap over te brengen en indruk te maken op je doelgroep? In dit artikel ontdek je de essentiële stappen die je moet nemen. Van het schrijven van een goed script tot het regelen van de juiste mensen en het monteren van beelden. Leer hoe je jouw huisstijl kunt verwerken in de video en ontdek waarom het belangrijk is om losse edits te maken voor social media. Lees snel verder en ontdek de mogelijkheden van video!

Lees verder »
Dümmen Orange Pinacolada florist holding bouquet over shoulder

Promotiefilm maken? Lees de 3 belangrijkste tips!

Wanneer ben jij voor het laatst van je stoel geblazen door een promotiefilm? Een goede promotiefilm pakt de aandacht van jouw (potentiële) klant en laat die vervolgens niet meer los. Het zet jouw product, bedrijf of dienst enorm in de schijnwerpers. Een promotiefilm die mensen raakt, die blijft hangen. En dat is wat je wilt bereiken. Wil je weten hoe je dit voor elkaar krijgt? In dit blog geven we jou de drie belangrijkste tips voor het maken van een promotievideo.

Lees verder »