Timelapse

Met een Timelapse imponeer je nieuwe klanten

Een timelapse video is een krachtige verkooptool die jouw nieuwe klanten nog meer overtuigd om met jou aan de slag te gaan. Je wilt groeien als bedrijf, dat is logisch. Daarvoor moet je natuurlijk wel laten zien wat je in huis hebt. Dat kan met een sterke projectfilm, maar die wil je ook niet te lang maken, omdat mensen dan wellicht de aandacht verliezen. Lange taken binnen het proces maak je daarom snel inzichtelijk met een timelapse. Zo imponeer je jouw toekomstige klanten en groei je als bedrijf.

“Breng dynamische processen versneld in beeld, samengevat in een spectaculaire timelapse video”

Hoe werkt het

Hoe werkt een timelapse video?

Een timelapse video laat jouw project, evenement, productieproces of natuurbeelden prachtig versneld zien. Verschillende foto’s of videobeelden worden samengevoegd in een video, waardoor je fascinerende beelden ziet die wij normaal niet kunnen zien. Het opkomen van de zon, voorbijrazend verkeer, het groeien van een plant, de opbouw van een pand of snel voorbijtrekkende wolken geven een fantastisch effect en kunnen over een periode van enkele minuten, uren of jaren worden vastgelegd.

Timelapse camera

Voor het maken van een timelapse video gebruiken we 1 of meerdere, hoge resolutie camera’s. Onze ervaren en professionele cameramensen zien elk project als een nieuwe uitdaging. Een uitdaging om hoge kwaliteit videobeelden en creativiteit samen te voegen in een video die uw bedrijf op zijn best laat zien.

 

Onze timelapse camera’s maken de mooiste opnames, in weer en wind, wat er ook gebeurt. Het batterij en solar systeem zorgt ervoor dat er over langere periodes opnames kunnen worden gemaakt, ook bij veel bewolking krijgt de camera genoeg stroom om te blijven werken. Een stroom aansluiting is niet noodzakelijk. Zo kunnen we op elke locatie filmen. Wel zo handig.

Onze klanten

Wij werken o.a. samen met

4.9 op basis van 40 reviews.

Onze blogs

Blog posts

Man holding rope attached to crane - Hollandia Services video voor contentkalender

Hoe werk je met een contentkalender?

Videomarketing moet gaan werken voor jouw bedrijf. Met video kan je namelijk zo veel bereiken in jouw uitingen. Zo houdt je niet alleen de zichtbaarheid groot, maar versterk je jouw merk, houd je klanten betrokken, bouw je aan jouw naam en herkenbaarheid, inspireer je tot herhaalde verkoop, help je jouw klanten verder, vergroot je jouw expert status en sleep je nieuwe klussen binnen. En om al die doelen te kunnen behalen is het belangrijk om gestructureerd te werken, via een contentkalender. Zo werk jij niet alleen aan je content, maar werkt de content voor jou!

Lees verder »
Asantiaro man lifting weights

Maak jouw bedrijf sterker met Google’s 3-H model!

De mensen van Google weten als geen ander hoe ze het publiek moeten binden met zeer uiteenlopende soorten content. Dit is geen toeval of geluk, maar planning. Gelukkig voor ons waren de mensen in Silicon valley niet te beroerd om hun geheim aan ons te verklappen. Zo kunnen we jouw bedrijf sterker maken met hun 3-H model!

Lees verder »