Impact

Toon hoeveel impact jouw bedrijf maakt

Het is soms lastig om direct aan te tonen wat de beleving is binnen jouw organisatie. Jouw bedrijf moet groeien, of groeit al. En je wilt die ontwikkeling graag nog even verder helpen. Een event video is daar een mooie tool voor. Zo laat je in één keer zien wat de beleving is binnen jouw bedrijf, waardoor mogelijke stakeholders, klanten en sollicitanten gelijk een binding krijgen tot jouw business. Waar een bedrijfsfilm vaak meer op jouw merkidentiteit zit, laat een event video vaak de sfeer binnen het bedrijf zien. Je wekt het idee bij de kijkers dat ze simpelweg niet zonder jouw bedrijf kunnen. En dat wil je, want jouw bedrijf moet groeien!

Mensen willen beleving

Een event impressie video is een geweldig middel om meer deelnemers aan te trekken. Vaak kiezen ze niet enkel om de inhoud van een event. Welke sprekers komen er, hoe is de sfeer? Deelnemers kiezen vaak op emotie. Ze willen weten wat ze te wachten staat. Beantwoord al hun vragen in één keer met een korte video impressie en zorg ervoor dat jouw evenement de volgende keer nog meer kijkers trekt. Niet alleen jouw business kan groeien, maar ook jouw event.

Productie

Alle expertises onder één dak

Een evenement organiseren is veel werk, vaak moeten er op het laatste moment nog allerlei dingen geregeld worden. Het laatste waar je op zit te wachten is dat je zich ook nog moet bezighouden met de video content voor tijdens het event, de apparatuur rondom beeld en geluid, de video opnames of het live streamen van uw event. En dat is precies waarom je voor Quickworks kiest. Wij verzorgen het complete pakket, zodat je je daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Veel content binnen één opdracht

Het professioneel vastleggen van jouw evenement, bedrijfsfeest, opening, seminar of presentatie vraagt om een vakkundige aanpak. Een evenement is vaak maar eenmalig, alles moet dus in één keer goed vastgelegd worden. Daarom maken wij van tevoren een efficiënt draaiboek, zodat wij alles zo volledig mogelijk in beeld kunnen brengen. Ook een pakkende opening videotrailer, achtergrond video visuals of andere video content ter vertoning tijdens het event, regelen wij voor je.

Streaming

Jouw event voor groter publiek zichtbaar

Live streaming is de oplossing om meer mensen bereiken voor jouw evenement, zelfs als je maar een beperkt aantal mensen kunt toelaten. Het zendt jouw evenement live uit en geeft een gevoel van authenticiteit omdat er geen tijd is om foutjes te bewerken. Het ‘nu of nooit’ gevoel zorgt ervoor dat meer mensen zullen kijken dan naar een normale video.

Live registratie, ook voor jouw bedrijf

Twijfel je of live registratie ook binnen jouw budget past? De moderne technieken en apparatuur hebben ervoor gezorgd dat live registratie in veel meer situaties in te zetten is dan vroeger. Ook het uitzenden kan via verschillende kanalen, zoals YouTube live, Facebook live en jouw eigen website. Natuurlijk kijken wij, samen met jou, welk kanaal het meest geschikt is en past bij jouw bedrijf. De investering voor live registratie valt alles mee. Natuurlijk zijn de uiteindelijke kosten afhankelijk van uw wensen. Maar ook met een kleiner budget is al veel mogelijk. Je kunt het zo gek maken als je wilt, van één enkele camera, meervoudige al dan niet bediende camera’s of timelapse. Bij Quickworks is niets te gek.

Ontdek hoe je een effectieve bedrijfsfilm maakt!

18 pagina’s vol met tips en een stappenplan voor het maken van een bedrijfsfilm

Download Bedrijfsfilm Guide

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze klanten

Wij werken o.a. samen met

4.9 op basis van 40 reviews.

Onze blogs

Blog posts

Man holding rope attached to crane - Hollandia Services video voor contentkalender

Hoe werk je met een contentkalender?

Videomarketing moet gaan werken voor jouw bedrijf. Met video kan je namelijk zo veel bereiken in jouw uitingen. Zo houdt je niet alleen de zichtbaarheid groot, maar versterk je jouw merk, houd je klanten betrokken, bouw je aan jouw naam en herkenbaarheid, inspireer je tot herhaalde verkoop, help je jouw klanten verder, vergroot je jouw expert status en sleep je nieuwe klussen binnen. En om al die doelen te kunnen behalen is het belangrijk om gestructureerd te werken, via een contentkalender. Zo werk jij niet alleen aan je content, maar werkt de content voor jou!

Lees verder »

Resultaten behalen met het 3-H model

Zoals je misschien al hebt gemerkt zijn er vele soorten videoproducties die je voor jouw bedrijf kan laten maken. Maar welke soort content is geschikt? Gelukkig hoef je voor het antwoord op die vraag niet zelf het wiel opnieuw uit te vinden. Er bestaat namelijk een perfect model dat jouw helpt met het kiezen van de juiste soort content. Maak kennis met het 3-H model van Google. 

Lees verder »