Drone beelden

Pak de aandacht en verhoog business

Unieke en spectaculaire beelden van bovenaf die een onuitwisbare indruk achterlaten. Zo maak je de impact die je verdiend. En meer impact, is meer business. Mensen zijn meer geneigd om iets te kopen of zaken te doen met een partner die ze bewonderen. Een drone shot kan jouw bedrijf op een unieke manier in beeld brengen die dat gevoel helpt op te roepen bij jouw bedrijf.

Drone beelden in jouw videoproductie

Vroeger waren drone video’s alleen beschikbaar voor bedrijven met een groot budget. Tegenwoordig zijn drone video’s heel betaalbaar en gemakkelijk in te zetten voor jouw video campagnes. In de meeste gevallen combineren we drone beelden met andere filmbeelden zodat het verhaal vanuit meerdere gezichtspunten verteld kan worden. Jouw drone video kan breed worden ingezet, veel media- en marketing doeleinden zijn geschikt. Wij helpen je graag bij het effectief verspreiden van jouw drone video, voor maximaal resultaat.

Toepassingen

Vele toepassingen

Ook tijdens het maken van jouw bedrijfsfilm, commercial of product video kunnen wij de drone inzetten. Ook beschikken wij over uitstekende timelapse apparatuur. Door meerdere filmtechnieken te combineren geven we een ‘gewone’ film een compleet extra dimensie, en een professionele uitstraling. Bepaalde onderwerpen lenen zich uitsteken voor luchtopnames. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een gebouw of bouwproject

  • Een natuurlijk landschap

  • De promotie van een voertuig

  • Activiteiten als hardlopen, bergbeklimmen en andere sporten

  • Bewegende objecten in het algemeen

Wanneer je jouw drone video laat maken door Quickworks ben je verzekerd van een professionele aanpak.

Luchtopnames

Luchtopnames vanuit het vliegtuig

Is het op jouw locatie, wegens regulering, niet mogelijk om met de drone filmopnames te maken dan hebben we nog een andere optie voor je. Wij kunnen namelijk ook luchtopnames maken vanuit een vliegtuig. Wij beschikken hiervoor over een speciale stellage, waarmee prachtige opnames kunnen worden gemaakt.

De prijs zal je aangenaam verrassen

Luchtopnames vanuit het vliegtuig zijn een mooi alternatief voor gebieden waar een drone niet mag vliegen. Luchtbeelden vanuit een vliegtuig, het klinkt misschien duurt. Maar dat valt alles mee. De prijs kan je nog aangenaam verrassen. In alle gevallen schat men het beduidend hoger in dan geoffreerd, dus vraag gerust een offerte aan.

Ontdek hoe je een effectieve bedrijfsfilm maakt!

18 pagina’s vol met tips en een stappenplan voor het maken van een bedrijfsfilm

Download Bedrijfsfilm Guide

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze klanten

Wij werken o.a. samen met

4.9 op basis van 37 reviews.

Onze blogs

Blog posts

Drone shot of bridge

Resultaten bij jouw volgende tender met videoproductie

Wanneer je inschrijft op een aanbesteding, dan wil je die tender natuurlijk winnen. Dan is het zaak om alles in je bezit te gebruiken om te bewijzen dat jij de juiste keuze bent. Video is een handige tool om snel inzicht te geven in waarom jouw bedrijf de beste partij is voor de opdracht. Op die manier laat je videoproductie werken voor jouw bedrijf!

Lees verder »
Chris crouched down with drone

Een drone gebruiken in je bedrijfsfilm? Zeker doen!

Je hebt misschien wel eens gehoord van drone video als een leuke hobby voor techneuten of fotografen. Maar wist je dat een erg sterke tool kan zijn binnen jouw videomarketing? Vanuit de lucht krijg je namelijk hele andere beelden dan vanaf de grond. En die beelden kunnen een ontzettende aanwinst zijn voor jouw bedrijfsfilm.

Lees verder »