Videoproducties

Laat je volgende video maken door vakmensen die aan een half woord genoeg hebben. Zelfverzekerd, omdat onze video’s voor zich spreken.

Ontdek zelf waarom we al jarenlang succesvol videoproducties maken, voor een groeiende groep tevreden klanten (die stiekem ook fan van ons zijn).

Video

Als je meer dan goede videocontent nodig hebt

Jij hebt videocontent nodig. Lekker om naar te kijken en doeltreffend vanaf het eerste beeld. Als het even kan vóór die belangrijke deadline. Wij begrijpen dat jij druk bent. Dat je een geweldige indruk wil maken en je met video een doel voor ogen hebt.

Daarom doe je bij ons zaken met mensen die begrijpen wat jij belangrijk vindt. Zodat jij de video laat maken waar collega’s je voor belonen met een vette glimlach. Wedden dat zij niet kunnen wachten om ‘m in te zetten!?

Neem geen genoegen met dertien in een dozijn. Wat we daarmee bedoelen? Bekijk het hieronder zelf.

Projecten

Klanten

Verleidelijk goed

Onze favoriete klanten zouden als het kon iedere maand opnieuw met ons samenwerken. Zij worden blij van wat wij het liefste maken. Omdat ze weten dat het bij ons altijd goedkomt. Geen uitzonderingen.

Als jíj een project wilt visualiseren, bedenken wíj daarvoor het creatieve idee. Dus als jíj een videoproductie zoekt, gaan wij daarmee graag voor je aan de slag.

Wij produceren jouw bedrijfsfilm en productvideo. Een instructievideo of vacaturevideo. En gewoonweg iedere andere video die je wenst. Verleidelijk goed en inspirerend tot meer. Vertel het ons maar. Dan maken wij jouw video.

Dit zeggen klanten

Jij zoekt professionele video die jouw verhaal vertelt. Overtuig jezelf met ons portfolio en de referenties van andere enthousiaste klanten.

Ontdek zelf dat we voor een brede groep klanten werken, uit allerlei branches. Wat hen bindt? Video is belangrijk voor ze, net als een flexibele en professionele partner die ze daarbij helpt. Zij laten top-videocontent door ons maken, waarvoor ze keer op keer terugkomen.

Reviews

Matthijs De Groot | Hollandia Services
QuickWorks heeft voor Hollandia Services reeds enkele producties verzorgd, we zijn als Hollandia Services heel tevreden over de wijze waarop QuickWorks haar werkzaamheden aanvliegt en uitvoert. De medewerkers verstaan hun vak en begrijpen welke details voor ons als opdrachtgever belangrijk zijn om opgenomen te worden. Naast de deskundige uitvoering is de flexibiliteit van QuickWorks ook noemenswaardig, bij wijzigingen in uitvoeringsdata/tijdstippen wordt er snel een mouw aan gepast en gezocht naar een oplossing. Al met al dus een tevreden klant.
Bab Star Bloemengroothandel (Powered by Hoek flowers)
Het was fijn samenwerken met Quickworks. Zij maakten voor ons een bedrijfsfilm, een online magazine en verzorgden een gedrukte versie van het magazine. Alles ter gelegenheid van het 25-jarig Jubileum van Bab Star jr BV. Zij zijn zeer creatief, hebben super goede ideeën voor formats die zij dan weer veranderen in een zeer professioneel eindresultaat!
Danielle | Octoflor
Quickworks bring the magic on each project I have worked with them on! Their creativity has helped push our brand to the next level...Octoflor is bolder and brighter because of Quickworks! Would highly recommend, you won't be disappointed! :)

Contact

Laten we kennismaken

Wij verwelkomen je graag in onze studio in Rijnsburg. Of we komen bij jou langs. Daar maken we kennis, luisteren we en stellen we vragen. En we laten je graag ons werk zien, passend bij jouw uitdaging. 

Bekijk alvast onze pakketten, om zelf te zien wat er goed past. 

Wil je liever eerst telefonisch kennismaken of via een videogesprek? Ook goed!

Plan jouw afspraak met ons in zoals jij dat wilt. 
Vrijblijvend. Maar waarschijnlijk heel verleidelijk.

De QuickWorks bedrijfsfilm met een 😉

Blogs

Blogs

Drone shot of bridge

Resultaten bij jouw volgende tender met videoproductie

Wanneer je inschrijft op een aanbesteding, dan wil je die tender natuurlijk winnen. Dan is het zaak om alles in je bezit te gebruiken om te bewijzen dat jij de juiste keuze bent. Video is een handige tool om snel inzicht te geven in waarom jouw bedrijf de beste partij is voor de opdracht. Op die manier laat je videoproductie werken voor jouw bedrijf!

Lees verder »
Man standing in field looking at camera image videoproducties

De 5 meest gestelde vragen over videoproducties

Als je nieuw bent in de wereld van videoproducties heb je hoogstwaarschijnlijk honderd vragen in je hoofd zitten. Wat is een bedrijfsfilm bijvoorbeeld? Of wat bereik je met een brandfilm? En je hebt wel eens iets over een drone gehoord, misschien is dat wel iets voor jouw bedrijf.

Speciaal voor jou hebben we de meest gestelde vragen even op een rijtje gezet. En daar hebben we gelijk onze eigen draai aan gegeven!

Lees verder »