Aanpak

Een effectieve aanpak

Wij begrijpen de kracht van visuele content. Graag helpen we jou om impact te maken en daarmee je doelen te bereiken. Dat doen we met video, fotografie en digitale magazines.

Het team van QuickWorks biedt met haar pakketten de content die jij nodig hebt om zichtbaar te zijn en indruk op je doelgroep

De QuickWorks content pakketten

Onze pakketten bestaan uit vier categorieën, drie daarvan zijn gebaseerd op het bewezen 3H-model. Het vierde is het Digital magazine pakket. Het 3H content model is ontwikkeld door Google als effectieve aanpak voor het genereren van betrokkenheid en conversie. Visuele content die perfect aansluit bij jouw doelgroep. We nemen je graag mee langs de pakketten.

Help

HELP CONTENT

Dit is de stille kracht. Evergreen content die de CONVERSIE zal blijven stimuleren en over het algemeen lang houdbaar is. De basis om online goed gevonden te worden. Deze video’s gebruik je om terugkerende klanten en bezoekers steeds verder te helpen. Denk aan instructievideo’s, tutorials, how it’s made, on boarding en FAQ-video’s. Onze help pakketten vind je in de brochure vanaf 750 euro.

Pouring varnish into a measuring cup

Hub

HUB CONTENT

Hiermee blijf je de connectie maken met de doelgroep en ga je de VERBINDING aan. Creëer een community rondom jouw merk of specialisme met waardevolle Hub content. Met deze content speel je in op interesse. Door op regelmatige basis dit soort video’s te delen blijf je op de radar van de doelgroep. Je houdt mensen betrokken bij jouw brand en bouwt een band met ze op. Hub content zorgt ervoor dat mensen zich met jouw merk gaan identificeren. HUB-video’s zijn ideaal voor social media. Je kunt er een toegewijde groep volgers mee opbouwen die over je praten en je product (opnieuw) willen kopen. Bekijk onze brochure voor de hub pakketten vanaf 1500 euro.

Behind the scenes of recording inside of gardening center

Hero

HERO CONTENT

Maak impact! Ideaal om OPGEMERKT te worden. Voor branding, merkbeleving en die ene belangrijke productintroductie. Met deze content wil je echt indruk maken, en aan de buitenwereld laten zien wie je bent. Dit is content die jouw brand laat schitteren. Denk aan commercials, productlanceringen, branding video’s en corporate films. Het is je visitekaartje onder de video’s. Ook de hero pakketten vanaf 6000 euro vind je in QuickWorks brochure.

Sleipnir Jacket drone shot offshore

Digital magazines

Digital magazines
‘A new way of marketing!’

Fotografie en video content, maar ook teksten en interviews die perfect aansluiten bij jouw brand. We laten dit allemaal samenkomen in een modern vormgegeven digital magazine. Met dit pakket heb je alle content geregeld, optimaal ingezet en meetbaar gemaakt. Het centrale hart bestaat uit het digitale magazine. De basis van jouw content kalender en marketingcampagnes. Drie full service pakketten startend vanaf 12.500 euro, vind je in de brochure.

Benieuwd naar onze pakketten?

Ontvang de QuickWorks brochure

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.