071 408 5826 / sales@quickworks.nl

Maak jouw bedrijf sterker met Google’s 3-H model!

Leer alles over het 3-H model! De mensen van Google weten als geen ander hoe ze het publiek moeten binden met zeer uiteenlopende soorten content. Dit is geen toeval of geluk, maar planning. Gelukkig voor ons waren de mensen in Silicon valley niet te beroerd om hun geheim aan ons te verklappen. Zo kunnen we jouw bedrijf sterker maken met hun 3-H model!

Asantiaro man lifting weights brand film within 3-H model

Het Google 3-H model uitgelegd

We hebben het al wel eens eerder over het 3-H model gehad, bijvoorbeeld in dit blog, maar misschien eens tijd om er wat dieper in te duiken. Want dankzij dit content model, heb jij straks alles wat je nodig hebt om jouw bedrijf te laten groeien en sterker te maken. Dit model van Google is een content planning systeem dat klanten verbindt aan merken.

Je houdt jouw publiek betrokken en zij worden de ambassadeurs van jouw bedrijf. Betrouwbaard, beter zichtbaar, grotere herhaal verkoop, mensen tot ambassadeur maken heeft vele voordelen. Het 3-H model zorgt dat je jouw publiek voor je laat werken. Binnen het model zijn er drie soorten content om de bezoeker te helpen te inspireren en te verrassen. Laten we dus kijken wat het 3-H model voor jou kan betekenen!Lees hier meer over hero, help, hub!


Begin vanuit de HELP vraag

Help Content is content die je regelmatig maakt om je doelgroep te informeren, instructie te geven of vragen te beantwoorden. Alles begint met een goede basis zo ook je contentplanning. Het is daarom goed dat je de Contentkalender eerst vult met HELP content. Dit is nodig om de bezoeker te helpen met antwoord te vinden op de vragen die ze hebben.

De IJssel Coatings – Instructiefilm

HUB Content: hoe werkt het?

Met de gemaakte HELP content heb je snel en doeltreffend de vragen van je doelgroep beantwoord. maar helaas is het zo dat dit niet automatisch betekend dat ze zich verbonden voelen met je merk, dienst of product. Maar hoe doe je dat dan, die verbondenheid of prikkel creëeren die ervoor zorgt dat bezoekers terug komen naar je website? Hub Content moet er voor zorgen dat je de doelgroep inspireerd en uiteindelijk stimuleerd om tot actie over te gaan. Het kan bijvoorbeeld gaan over een mooi project of een product dat je in de schijnwerpers zet.

Alsys International – Commercial

HERO content werkt voor jou!

Hero Content is bijzonder content. Hier neem je een, hooguit twee keer per jaar goed de tijd voor. Met als doel, het creeren van fans. Content die men graag aan doorstuurt naar vrienden of collegas. Je doelgroep is al aardig goed geholpen met de HELP en HUB content en komt met enige regelmaat terug, dat is heel goed! Om het nog mooier te maken en je doelgroep nog meer te betrekken heb je HERO content nodig, de content waar iedereen het over heeft.

Music All In – Branding Film

De Contentkalender

Planning is alles maar content is king. De Contentkalender is gevuld met content volgens het HERO-HUB-HELP model . Hierbij komt Help content het meeste voor en Hero content het minste. Een contentkalender geeft een overzicht van alle content die gemaakt en gedeeld gaat worden door jouw bedrijf of organisatie in een bepaalde periode, bijvoorbeeld een jaar. In een contentkalender staat ook beschreven wat het onderwerp is, wat het doel is, wat voor type content het is en op welk kanalen je de content wil gaan delen.


Lees meer over de content kalender!

Neem contact op

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook

Man sits in chair with flowers smiling - Floritec bedrijfsfilm presentator - behorend bij blog de mogelijkheden van video
Blog

De mogelijkheden van video simpel uitgelegd

Wil jij een professionele video maken om jouw boodschap over te brengen en indruk te maken op je doelgroep? In dit artikel ontdek je de essentiële stappen die je moet nemen. Van het schrijven van een goed script tot het regelen van de juiste mensen en het monteren van beelden. Leer hoe je jouw huisstijl kunt verwerken in de video en ontdek waarom het belangrijk is om losse edits te maken voor social media. Lees snel verder en ontdek de mogelijkheden van video!

Man tinkering with machine - Wageningen University and Research Oddbot projectfilm video voor jouw bedrijf blog
Blog

Voor jouw bedrijf is video absoluut essentieel!

Een videoproductie is het communicatiemiddel bij uitstek! Ook voor jouw bedrijf. Het valt niet meer weg te denken als het gaat om sales en marketing. We nemen je daarom graag mee in deze wereld, want sterke communicatie is alles!