071 408 5826 / sales@quickworks.nl

Een drone gebruiken in je bedrijfsfilm? Zeker doen!

Je hebt misschien wel eens gehoord van drone video als een leuke hobby voor techneuten of fotografen. Maar wist je dat een erg sterke tool kan zijn binnen jouw videomarketing? Vanuit de lucht krijg je namelijk hele andere beelden dan vanaf de grond. En die beelden kunnen een ontzettende aanwinst zijn voor jouw bedrijfsfilm.

De magie van de drones

Drones worden gebruikt om de meest pakkende visuele content voor bedrijven te creëren. Of je nu een video nodig hebt voor op de homepage van je bedrijf of een social media campagne start, met een hiermee trek je echt de aandacht. En dat wil je! Hoogwaardige drone video kan helpen de marketing en verkoop te verbeteren door een uniek beeld te geven op jouw bedrijf. Zeker bij off-shore projecten kan het een uniek kijkje op het geheel geven.

Beelden vanuit de lucht bieden een uniek perspectief dat niet mogelijk is vanaf de grond. Ze geven een overzicht van het landschap, waardoor je een beter beeld krijgt van de omgeving en eventuele obstakels, bijvoorbeeld bij een video van een project of klus. Luchtfoto’s en -video’s creëren ook een gevoel van avontuur en exclusiviteit, waardoor potentiële klanten zich aangetrokken voelen tot jouw merk. Deze vorm van video is daarom zeer goed in te zeten voor bijvoorbeeld brandfilms en commercials. Waar je vroeger echt zelf de lucht in moest om deze beelden te maken, is dat al lang niet meer noodzakelijk.

Lees ook: IMPONEER POTENTIËLE OPDRACHTGEVERS MET EEN PROJECT FILM

Waarom een drone inzetten bij video?

Mensen gebruiken deze vorm van video vaak om grote locaties op een overzichtelijke manier te filmen, zoals bouwplaatsen of lange stukken landschap. Minder dan twee decennia geleden waren opnames vanuit de lucht alleen een optie voor grote filmstudio’s, maar met de komst van commerciële drones wordt het steeds aantrekkelijker om ook in jouw bedrijfsvideo spectaculaire luchtbeelden te stoppen!

QuickWorks – Drone Showreel

Opnames vanuit de lucht heel erg goed mogelijk

De uitzonderlijke lucht beelden kunnen een kijker een uitzicht geven die hij in het echt niet kan ervaren. Dit is een creatieve manier om kijkers meer te betrekken en een ander perspectief te bieden. Met een ervaren drone-operator heb je toegang tot verbluffende beelden voor in jouw video. En dat wil je, want die beelden spreken namelijk enorm aan bij de meeste kijkers. Het gebruik van een drone in jouw video kan dus ontzettend goed werken.

Waarom je deze vorm van filmen moet gebruiken voor het maken van video’s? Dat is simpel. Drones bieden unieke mogelijkheden om adembenemende beelden vast te leggen. Je kan op een eenvoudige manier spectaculaire luchtfoto’s en -video’s maken, waardoor je jouw content naar een hoger niveau kunt tillen. Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om professionele en hoogwaardige video content te creëren. Maak gebruik van de kracht van drones en laat jouw video’s boven de rest uitstijgen!

Weet wat je doet en wanneer je het doet

Drone beelden kunnen een fantastisch hulpmiddel zijn om jouw video naar een hoger niveau te tillen, maar je moet wel weten wanneer je de drone inzet en wanneer niet. Een ervaren piloot weet wanneer het zinnig is de vliegende camera te gebruiken. Voor buiten levert het bijvoorbeeld mooie beelden op, maar binnen is vaak niet een goed idee….

QuickWorks – Video drones binnen

Wanneer maak jij jouw drone opnames?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden, of wilde je eigenlijk gister al luchtopnames maken van jouw bedrijf? Schroom dan niet om contact op te nemen. Dat kan via de mail of ons contactformulier.

Wil je liever face to face sparren over jouw film, dan is bellen altijd het snelst, 071 333 34 13.

Neem contact op

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook

Man sits in chair with flowers smiling - Floritec bedrijfsfilm presentator - behorend bij blog de mogelijkheden van video
Blog

De mogelijkheden van video simpel uitgelegd

Wil jij een professionele video maken om jouw boodschap over te brengen en indruk te maken op je doelgroep? In dit artikel ontdek je de essentiële stappen die je moet nemen. Van het schrijven van een goed script tot het regelen van de juiste mensen en het monteren van beelden. Leer hoe je jouw huisstijl kunt verwerken in de video en ontdek waarom het belangrijk is om losse edits te maken voor social media. Lees snel verder en ontdek de mogelijkheden van video!

Man tinkering with machine - Wageningen University and Research Oddbot projectfilm video voor jouw bedrijf blog
Blog

Voor jouw bedrijf is video absoluut essentieel!

Een videoproductie is het communicatiemiddel bij uitstek! Ook voor jouw bedrijf. Het valt niet meer weg te denken als het gaat om sales en marketing. We nemen je daarom graag mee in deze wereld, want sterke communicatie is alles!