Werkwijze

Teamwork

Wij geloven in teamwork. Een team dat goed op elkaar is ingespeeld, het fijn vindt om met elkaar en de opdrachtgever samen te werken. Een team dat altijd gaat voor verleidelijke content. Content waarmee jij de juiste impact kan maken. Dat is de reden waarom we alles in eigen huis hebben, ook voor jou wel zo gemakkelijk. Je hebt met één partij te maken, van concept tot productie. Alles in eigen huis, de mensen en de middelen.

Projectmatig werken

Een opdracht is altijd opgebouwd uit dezelfde stappen. Net als jij houden we van projectmatig werken. Zo is er altijd voldoende tijd beschikbaar om creatieve concepten uit te werken of met onverwachte omstandigheden om te gaan. Hoe we het aanpakken nemen we graag met je door. Dan weet je alvast waar je aan toe bent als je met ons gaat samenwerken en leer je onze werkwijze al een beetje kennen!

Aanpak

De QuickWorks productieaanpak

Afstemming

Het begint allemaal met jouw doelen, doelgroep, identiteit en budget. We geven persoonlijk advies, bieden inzicht en helpen met keuzes maken. In de opdracht staan de afspraken die gemaakt zijn en de productieplanning.

Montage

Na de opnames gaan onze editors aan de slag in de studio. Beeld, muziek, geluid, kleur, grafische elementen en tempo komen samen.

Voorbereiding

Ons team gaat aan de slag met de inhoud en stijl van de productie. Acteurs, locaties, set dressing en meer! We houden je op de hoogte en nemen je mee in het proces

Oplevering

Na jouw goedkeuring tijdens de preview rondes, ronden we de productie af en leveren we alle content aan!

Briefing

Een grondige voorbereiding en heldere briefing zorgen ervoor dat iedereen op de draaidag precies weet wat er verwacht wordt.

Tijdlijnen

Gemiddeld is de doorlooptijd van een productie zes tot acht weken. Maar we hebben ook oplevertijden van dezelfde dag tot meer dan een jaar, afhankelijk van de wensen en opdracht.

Opnames

Onze crew zorgt voor een vlekkeloze opname op de set. Geluid, licht, opnames, fotografie, dronebeeld… we doen het allemaal! Alles afgestemd op jouw productie.

Benieuwd naar onze pakketten?

Ontvang de QuickWorks Brochure

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.