071 408 5826 / sales@quickworks.nl

Timelapse

Met een Timelapse imponeer je nieuwe klanten

Een timelapse video is een krachtige verkooptool die jouw nieuwe klanten nog meer overtuigd om met jou aan de slag te gaan. Je wilt groeien als bedrijf, dat is logisch. Daarvoor moet je natuurlijk wel laten zien wat je in huis hebt. Dat kan met een sterke projectfilm, maar die wil je ook niet te lang maken, omdat mensen dan wellicht de aandacht verliezen. Lange taken binnen het proces maak je daarom snel inzichtelijk met een timelapse. Zo imponeer je jouw toekomstige klanten en groei je als bedrijf.

“Breng dynamische processen versneld in beeld, samengevat in een spectaculaire timelapse video”

Hoe werkt het

Hoe werkt een timelapse video?

Een timelapse video laat jouw project, evenement, productieproces of natuurbeelden prachtig versneld zien. Verschillende foto’s of videobeelden worden samengevoegd in een video, waardoor je fascinerende beelden ziet die wij normaal niet kunnen zien. Het opkomen van de zon, voorbijrazend verkeer, het groeien van een plant, de opbouw van een pand of snel voorbijtrekkende wolken geven een fantastisch effect en kunnen over een periode van enkele minuten, uren of jaren worden vastgelegd.

Timelapse camera

Voor het maken van een timelapse video gebruiken we 1 of meerdere, hoge resolutie camera’s. Onze ervaren en professionele cameramensen zien elk project als een nieuwe uitdaging. Een uitdaging om hoge kwaliteit videobeelden en creativiteit samen te voegen in een video die uw bedrijf op zijn best laat zien.

 

Onze timelapse camera’s maken de mooiste opnames, in weer en wind, wat er ook gebeurt. Het batterij en solar systeem zorgt ervoor dat er over langere periodes opnames kunnen worden gemaakt, ook bij veel bewolking krijgt de camera genoeg stroom om te blijven werken. Een stroom aansluiting is niet noodzakelijk. Zo kunnen we op elke locatie filmen. Wel zo handig.

Onze klanten

Wij werken samen met

  • Hollandia Services logo square
  • Alsys logo square
  • Dummen Orange logo square
  • Evanthia logo square
  • Glastuinbouw Nederland logo square
  • Desch logo square
  • Vydraulics logo square
  • Fujitsu logo square
  • WUR logo square
  • Chaabi Bank logo square

Contact

Rijnsburg Nederland
Oegstgeesterweg 206A

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rijnsburg Nederland

Oegstgeesterweg 206A

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.