071 408 5826 / sales@quickworks.nl

Projectfilm

Haal nieuwe klanten binnen met een projectfilm

Je kunt veel over jouw project vertellen, maar beelden spreken zoveel meer. Als je een tender hebt voor een nieuw project, bezig bent met een aanvraag of met een nieuwe klant om de tafel wilt zitten, dan helpt een projectfilm jou verder! Het laat op een visuele en aantrekkelijke manier zien hoe jouw bedrijf een project aanpakt. En dat werkt zoveel sprekender dan een presentatie of pitch. Met een sterke en impactvolle projectfilm laat je jouw mogelijke klant achter met het gevoel “Dat wil ik ook.“ In één oogopslag laat je jouw publiek zien hoe je van idee naar eindresultaat bent gegaan. Dat spreekt aan, en blijft hangen!

Opzet & opbouw

Het opzetten van de videoproductie van jouw project

QuickWorks biedt professionele hulp bij het maken van een projectfilm die meer kijkers, clicks en conversies genereert, wat uiteindelijk bijdraagt aan de groei van jouw bedrijf. Of je nou al een idee hebt of nog nieuw bent in de wereld van videoproducties, wij begeleiden en adviseren je bij jouw reis naar een aantrekkelijke video

 

Moderne opname technieken, zoals steadicams, drones en timelapse camera’s, zorgen voor unieke en uitzonderlijke beelden van jouw project. Fotografie behoort ook tot een van de opties, waardoor je gelijk alles geregeld hebt voor de promotie van jouw project. De toevoeging van muziek, voice overs, kleurcorrecties, grafische quotes, animaties, en virtual reality zorgen ervoor dat jouw projectvideo opvalt en doorverwezen wordt. Wat dat oplevert? Een projectvideo van topkwaliteit die echt werkt voor jouw bedrijf.

Opbouw project video

Een professionele project video kan meerdere insteken hebben. Maar meestal laat een project film zien wat de aanleiding was, hoe het hele project is opgezet, wat er tijdens een project gebeurt en wat het eindresultaat of de vervolgstap is. Zo wordt het project op een praktische manier voor iedereen toegankelijk gemaakt. Een project video is geen reclame video, er wordt een realistisch beeld geschetst. Ook knelpunten tijdens het project kunnen in de project video besproken worden, en hoe je er als bedrijf een positieve draai aan geeft. Een project video laat goed zien waar jouw bedrijf toe in staat is. Je laat jouw autoriteit en professionaliteit zien, want dit is je kans!

Onze klanten

Wij werken samen met

  • Hollandia Services logo square
  • Alsys logo square
  • Dummen Orange logo square
  • Evanthia logo square
  • Glastuinbouw Nederland logo square
  • Desch logo square
  • Vydraulics logo square
  • Fujitsu logo square
  • WUR logo square
  • Chaabi Bank logo square

Contact

Rijnsburg Nederland
Oegstgeesterweg 206A

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rijnsburg Nederland

Oegstgeesterweg 206A

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.