071 408 5826 / sales@quickworks.nl

Drone beelden

Pak de aandacht en verhoog business

Unieke en spectaculaire beelden van bovenaf die een onuitwisbare indruk achterlaten. Zo maak je de impact die je verdiend. En meer impact, is meer business. Mensen zijn meer geneigd om iets te kopen of zaken te doen met een partner die ze bewonderen. Een drone shot kan jouw bedrijf op een unieke manier in beeld brengen die dat gevoel helpt op te roepen bij jouw bedrijf.

Drone beelden in jouw videoproductie

Vroeger waren drone video’s alleen beschikbaar voor bedrijven met een groot budget. Tegenwoordig zijn drone video’s heel betaalbaar en gemakkelijk in te zetten voor jouw video campagnes. In de meeste gevallen combineren we drone beelden met andere filmbeelden zodat het verhaal vanuit meerdere gezichtspunten verteld kan worden. Jouw drone video kan breed worden ingezet, veel media- en marketing doeleinden zijn geschikt. Wij helpen je graag bij het effectief verspreiden van jouw drone video, voor maximaal resultaat.

Toepassingen

Vele toepassingen

Ook tijdens het maken van jouw bedrijfsfilm, commercial of product video kunnen wij de drone inzetten. Ook beschikken wij over uitstekende timelapse apparatuur. Door meerdere filmtechnieken te combineren geven we een ‘gewone’ film een compleet extra dimensie, en een professionele uitstraling. Bepaalde onderwerpen lenen zich uitsteken voor luchtopnames. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Een gebouw of bouwproject

 • Een natuurlijk landschap

 • De promotie van een voertuig

 • Activiteiten als hardlopen, bergbeklimmen en andere sporten

 • Bewegende objecten in het algemeen

Wanneer je jouw drone video laat maken door Quickworks ben je verzekerd van een professionele aanpak.

Luchtopnames

Luchtopnames vanuit het vliegtuig

Is het op jouw locatie, wegens regulering, niet mogelijk om met de drone filmopnames te maken dan hebben we nog een andere optie voor je. Wij kunnen namelijk ook luchtopnames maken vanuit een vliegtuig. Wij beschikken hiervoor over een speciale stellage, waarmee prachtige opnames kunnen worden gemaakt.

De prijs zal je aangenaam verrassen

Luchtopnames vanuit het vliegtuig zijn een mooi alternatief voor gebieden waar een drone niet mag vliegen. Luchtbeelden vanuit een vliegtuig, het klinkt misschien duurt. Maar dat valt alles mee. De prijs kan je nog aangenaam verrassen. In alle gevallen schat men het beduidend hoger in dan geoffreerd, dus vraag gerust een offerte aan.

Download the bedrijfsfilm guide

Guide

Een pakkende bedrijfsfilm? Waar begin je?

Hoe regel ik nu zo’n film voor mijn bedrijf? Nou, geen zorgen. We hebben precies voor je beschreven wat erbij komt kijken.

Onze klanten

Wij werken samen met

 • Dummen Orange logo square
 • Glastuinbouw Nederland logo square
 • Hollandia Services logo square
 • WUR logo square
 • Vydraulics logo square
 • Fujitsu logo square
 • Chaabi Bank logo square

Contact

Rijnsburg Nederland
Oegstgeesterweg 206A

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Rijnsburg Nederland

Oegstgeesterweg 206A

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.