Alsys International

Sector

Industrie en Techniek

Soort

Product commercial

Meerdere video’s, één project

Bij Alsys International zochten ze naar een manier om met video hun nieuwe laboratory automation robot te promoten. Naast een video over de voordelen en de werking van de robot, ook moest er ook een strakke commercial komen, die de aandacht zou trekken en die Alsys in kon zetten op de website en social media. Een “Auto commercial gevoel“, maar dan met betrekking tot de robot. In een dag tijd wist QuickWorks de commercial te draaien. De robot werd in een aparte, verduisterde ruimte gezet en speciaal uitgelicht met behulp van een lichtman. Met twee cameramannen is vervolgens slim te werk gegaan om zoveel mogelijk toffe shots van de robot te kunnen maken. De Voice over en muziek maken de commercial helemaal af. Binnen de opdracht is ook een explainer video opgenomen, waarin een acteur de robot introduceert aan klanten. Samen met de fotografie die QuickWorks verzorgd heeft, kreeg Alsys International een mooi pakket aan content die ingezet kon worden voor de verkoop van de lab automation robot.

Meerdere video’s, één project

Bij Alsys International zochten ze naar een manier om met video hun nieuwe laboratory automation robot te promoten. Naast een video over de voordelen en de werking van de robot, ook moest er ook een strakke commercial komen, die de aandacht zou trekken en die Alsys in kon zetten op de website en social media. Een “Auto commercial gevoel“, maar dan met betrekking tot de robot.

In een dag tijd wist QuickWorks de commercial te draaien. De robot werd in een aparte, verduisterde ruimte gezet en speciaal uitgelicht met behulp van een lichtman. Met twee cameramannen is vervolgens slim te werk gegaan om zoveel mogelijk toffe shots van de robot te kunnen maken.
De Voice over en muziek maken de commercial helemaal af. Binnen de opdracht is ook een explainer video opgenomen, waarin een acteur de robot introduceert aan klanten. Samen met de fotografie die QuickWorks verzorgd heeft, kreeg Alsys International een mooi pakket aan content die ingezet kon worden voor de verkoop van de lab automation robot.

Wil jij dit ook?

Lees hier meer over hoe wij conceptmatig voor jou te werk gaan.

Direct contact? Bellen is het aller snelst maar je kan ons natuurlijk ook een berichtje sturen of direct een afspraak inplannen

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk ook

Porsch design glasses in case

Bril Jan’t Porsche – Product Promotievideo

Product presentatie
Het stijlvol presenteren van een producten is een kust. Het stijlvol weergeven van een product ook. neem contact met ons op, en maak gebruik van onze ervaring op het gebied van productpresentatie videos.

Golden Green Hotels Neon sign

Golden Green Hotels – Brandfilm

Marketing en promotie
Een experience hotel vlak bij het centraal station van Leiden. In de video moest dat experience gevoel natuurlijk goed naar voren komen, en dat is gelukt. De video is natuurlijk maar een impressie van de werkelijkheid, maar wel een sterke tool bij de marketing en promotie van het hotel.