071 408 5826 / sales@quickworks.nl

Een sterk digital magazine laat jouw bedrijf groeien

Een digital magazine: Als je op zoek bent naar een unieke tool om jouw bedrijf te laten groeien, dan kan een digital magazine de uitkomst zijn waar je naar zoekt. Met video, fotografie, pakkende visuals en sprekende teksten kan je jouw bedrijf, product of dienst op een aantrekkelijke manier presenteren aan jouw doelgroep!

Girl holding tablet looking at digital magazine

Een digital magazine helpt jouw bedrijf groeien

Een digital magazine is een ideaal middel om jouw online zichtbaarheid te vergroten. Een sterk marketingmiddel als je meerdere onderwerpen in één keer wilt belichten. Of het nu gaat om naamsbekendheid, terugkoppeling naar bestaande klanten of een visuele manier om jouw bedrijf te introduceren, een digitaal magazine kan op vele manieren worden ingezet. Met video, fotografie, grafische elementen, pakkende teksten en een uniek design heb jij straks een product wat volledig in het teken staat van jouw bedrijf! Bekijk hieronder de video met alle voordelen van een digitaal magazine!

QuickWorks – Video digital magazine

Val op en maak impact met een digital magazine

Hoe zorg je dat je opvalt in de eindeloze stroom aan nieuwsbrieven en artikelen waar jouw klanten zich mee omringen? Digitale magazines! Uitnodigend en prikkelend. Digitale magazines maken mensen nieuwsgierig. Het is niet iets wat elke dag beschikbaar is, dus nemen mensen graag de tijd om het door te bladeren.

Digital Magazine: Ontdek de Voordelen

1. Gemak en toegankelijkheid: Een digital magazine biedt het gemak van directe toegang tot informatie. Geen gedoe meer met fysieke exemplaren die verloren kunnen gaan of beschadigd raken. Met een paar klikken heb je het magazine binnen handbereik, waar je ook bent.

2. Interactieve ervaring: Een digitaal magazine kan rijk zijn aan interactieve elementen zoals video’s, audiofragmenten en links naar relevante websites. Dit zorgt voor een boeiende en dynamische leeservaring, waardoor de inhoud nog beter tot leven komt.

3. Kostenbesparing: Voor bedrijven is het uitgeven van een digital magazine vaak kostenefficiënter dan het drukken en verspreiden van fysieke exemplaren. Bovendien kunnen advertenties op een interactieve manier worden getoond, wat extra inkomsten kan genereren.

4. Milieuvriendelijk: Door te kiezen voor een digitaal magazine draag je bij aan het verminderen van papierafval en de ontbossing die gepaard gaat met traditionele drukmethoden. Het is een duurzame keuze die past binnen de groeiende behoefte aan milieuvriendelijk zakendoen.

5. Doelgroepgericht: Met digitale magazines kun je gemakkelijk verschillende doelgroepsegmenten bereiken door gepersonaliseerde content aan te bieden op basis van demografische gegevens of gebruikersvoorkeuren. Hierdoor vergroot je de betrokkenheid van je lezers en verhoog je de kans op conversie.

Wat onze klanten zeggen

“Het was fijn samenwerken met Quickworks. Zij maakten voor ons een online magazine en verzorgden een gedrukte versie van het magazine. Alles ter gelegenheid van het 25-jarig Jubileum van Bab Star jr BV. Zij zijn zeer creatief, hebben super goede ideeën voor formats die zij dan weer veranderen in een zeer professioneel eindresultaat!”

— HENNY RAVENSBERGEN – BAB STAR JR BV.

Conclusie

Een digital magazine biedt tal van voordelen. Het gemak en de toegankelijkheid zorgen ervoor dat informatie direct beschikbaar is, waar je ook bent. Daarnaast zorgt de interactieve ervaring voor een goede gebruikservaring voor jouw klanten. Voor bedrijven is het uitgeven van een digital magazine kostenefficiënter. Bovendien draagt het bij aan milieuvriendelijk zakendoen door papierafval te verminderen. Door gepersonaliseerde content aan te bieden, vergroot je de betrokkenheid van je lezers en verhoog je de kans op conversie.

Kies voor een digital magazine om op te vallen in de overvloed aan nieuwsbrieven en artikelen, en om jouw online zichtbaarheid te vergroten. Je hebt met een digital magazine echt iets unieks in handen! Met video, fotografie, grafische elementen, pakkende teksten en een uniek design kun je jouw bedrijf optimaal presenteren.

Neem contact op

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook

Man sits in chair with flowers smiling - Floritec bedrijfsfilm presentator - behorend bij blog de mogelijkheden van video
Blog

De mogelijkheden van video simpel uitgelegd

Wil jij een professionele video maken om jouw boodschap over te brengen en indruk te maken op je doelgroep? In dit artikel ontdek je de essentiële stappen die je moet nemen. Van het schrijven van een goed script tot het regelen van de juiste mensen en het monteren van beelden. Leer hoe je jouw huisstijl kunt verwerken in de video en ontdek waarom het belangrijk is om losse edits te maken voor social media. Lees snel verder en ontdek de mogelijkheden van video!

Man tinkering with machine - Wageningen University and Research Oddbot projectfilm video voor jouw bedrijf blog
Blog

Voor jouw bedrijf is video absoluut essentieel!

Een videoproductie is het communicatiemiddel bij uitstek! Ook voor jouw bedrijf. Het valt niet meer weg te denken als het gaat om sales en marketing. We nemen je daarom graag mee in deze wereld, want sterke communicatie is alles!